Spor Toto Süper Lig'de son haftaların en formda isimlerinden biri olan Garry Rodrigues, Galatasaray'dan ayrılabilir. Yunan basını, Rodrigues ile ilgili çok çarpıcı bir iddia ortaya attı. Galatasaray'ın, Rodrigues transferindeki hükümlülüklerini yerine getirmediğini belirten Yunan basını, PAOK'un FIFA'ya gidebileceğini yazdı.

İLK TAKSİT DIŞINDA PARA ÖDENMEDİ

Yunan basınındaki haberlere göre Galatasaray, Garry Rodrigues'in bonservisinin ilk taksitini ödedi ve geri kalan taksitleri henüz PAOK'un hesabına yatırmadı. Sarı Kırmızılı kulüp eğer 9 Mart'a kadar PAOK'a olan borcunu ödemezse Yunan kulübünün FIFA'ya gideceği ve bu nedenle Galatasaray hakkında bazı yaptırımlar uygulanacağı, Galatasaray'ın ceza alabileceği öne sürüldü. Galatasaray, Garry Rodrigues'i geçtiğimiz yıl devre arasında 3.5 milyon euroya transfer etmişti.

FATİH TERİM İLE BİRLİKTE KENDİNE GELDİ

Galatasaray'da Fatih Terim'in göreve gelişiyle birlikte adeta yeniden doğan Garry Rodrigues, Kardemir Karabükspor deplasmanını da boş geçmedi. Garry Rodrigues, Süper Lig'de oynadığı son 8 maçın 7'sinde toplam 10 gol katkısı yapmayı başardı. Garry Rodrigues bu süreçte 5 gol ve 5 asistlik performans sergiledi.