Ulueren'in yazısı şu şekilde;

Malatya'nın kıvırcığı Sadık Çiftpınar maç öncesi Fatih Terim'in karizması altında eğilip bükülüp Terim'e cilveler yaparken rüyaya daldı anlaşılan. Birçok Anadolu futbolcusunun hayali gibi Sadık da bir an kendini G.Saray forması altında hayal etmiş olacak ki, maça bu etkiyle başladı. Mina'ya kötü pas çıkardı ve rüzgar çocuk Rodrigues şimşek gibi dalıp Belhanda'ya "al da at" dedi. Belhanda hayatının en kolay golünü attı. İşte 30. saniyedeki bu erken ötesi golle aslında maç bitti. Sonrasında Muslera'nın bir defa olsun yere yattığını görmedim.

Rüzgar çocuk, bir de Gomis'e "al da at" pası verdi, bu ikramı da Gomis boş geçmedi. Ayakta duracak hali olmayan, yorgun, moralsiz Gomis 28 golü buldu bulmasına ama görüntüsü hiç de sağlam bir golcüyü andırmıyordu. Daha çok veteran oyunculara benziyordu. Gomis'in acilen tam bir check up'tan geçmesi lazım. Gomis'in dün en çok maç sonrası tribün şovunu beğendim. 90 dakikadan daha çok efor harcadı. Yine de 28 gollü bir oyuncu, karizmasıyla, enerjisiyle, tavırlarıyla Türkiye'ye büyük renk kattı, kendisini tebrik ediyorum.

Galatasaray'ın en parlak, en çok katkı veren yıldızı Rodrigues. Rodrigues için İngiltere, İspanya macerası sezonun bitmesiyle başlayabilir. Değeri 25 milyon Euro'dan fazlası olur, eksiği olmaz.

İzmir'de tura çıkacak

G.Saray, Rodrigues'i tutup Nagatomo'nun bonservisini alırsa seneye de şampiyon olabilir. Evet G.Saray haftaya Göztepe'de şov maçına, tur maçına çıkacak. İzmir'de beraberlikte yetiyor Cim-Bom'a ama kazanırlar diye düşünüyorum.

Bu sezon en büyük darbeyi bir defa daha ligde ve kupada F.Bahçe alırken, Fatih Terim-Abdurrahim Albayrak ikilisi aylardır yazdığım gibi G.Saray'ı şampiyon yaptılar. Ve bu başarı da başkan Mustafa Cengiz'in de olağanüstü katkısı var. Kutlarım 21. şampiyonluktan ötürü G.Saray camiasını.