Garry Rodrigues'i Al Ittihad'a satan Galatasaray, yıldız oyuncusunun boşluğunu Süper Lig'den doldurmayı planlıyor. Sezon başında çok istediği ancak alamadığı Kasımpaşaspor'da forma giyen Trezeguet için yeniden nabız yoklayan sarı-kırmızılı ekip transferi bitirmeyi amaçlıyor.

Galatasaray sezon başında Kasımpaşa'dan Trezeguet ile ilgilenmiş ancak renklerine bağlayamamıştı.Garry Rodrigues'in Al-Ittihad'a gitmesinin ardından gözler bir kez daha Mısırlı yıldıza çevrildi.Teknik direktör Fatih Terim'in çok beğendiği 24 yaşındaki futbolcu için harekete geçildi.

Galatasaray, ilk yarıda 5 gol, 5 asistle oynayan Trezeguet için kısa süre içinde Kasımpaşa yönetiminin kapısını çalacak.Mısırlı kanat oyuncusunun da bu transfere sıcak bakması Aslan'ın işini kolaylaştırıyor.Fatih Terim'in yönetime sunduğu listede Trezeguet'nin adının üst sıralarda yer aldığı öğrenildi.

Trezeguet, Kasımpaşa formasıyla 50 kez sahaya çıktı.Mısırlı yıldız fileleri 21 kez sarsarken, 13 defa da asist yaptı.Toplamda 34 gole direkt etkisi oldu.Trezeguet, Kasımpaşa'da 4 kez sarı , 1 defa da kırmızı kart gördü.

RODRIGUES'E TEŞEKKÜRLER

Cimbom'un 10.5 milyon euro karşılığında Alİttihad'a sattığı Garry Rodrigues yeni kulübüyle anlaşmaya vardı.Sarı-kırmızılılar da katkıları için yıldız oyuncuya teşekkür etti.

Fanatik