RAFA BENİTEZ ÇOK İSTİYOR

G.SARAY’DA Garry Rodrigues, yuvadan uçmaya hazırlanıyor… Ada basınına yansıyan haberlere göre Newcastle United, bir süredir peşinde olduğu Yeşil Burunlu oyuncu için ocak ayında Sarı-Kırmızlılar’ın kapısını çalacak. Siyah-Beyazlılar’ın Cim Bom’a 27 yaşındaki hücumcu için 15 milyon euro teklif edeceği iddia eden İngilizler, transferin devre arasında sonuçlanacağını belirtti. Haberin içeriğinde menajer Rafa Benitez’in Garry Rodrigues’i çok istediği bilgisine de yer verildi.

MUTLAKA GOLCÜ ALINACAK

UEFA ile Finansal Fair Play konusunda sıkıntılı olan Galatasaray da İngiliz ekibinden gelecek bu teklifi kabul edecek… Sarı-Kırmızılılar, Rodrigues’ten elde edilecek olan bonservisin bir kısmını da transfere harcayacak. G.Saray, Şampiyonlar Ligi’ndeki grubundan çıkması durumunda forvetin yanı sıra stopere de takviye yapacak. İlk hedef ise forvet… Fatih Terim’in listesinin başında Oumar Niasse’ın olduğu iddia edilmişti ancak Cim Bom, İngiltere’den değil Çin’den golcü alacak.

TERİM’İN GİZLİ HEDEFİ PATO

UZAK doğu ülkesinden getirilmek istenen forvet ise tanıdık bir isim; Alexandre Pato… Tianjin Quanjian’da forma giyen Brezilyalı oyuncuyla Çin Ligi biter bitmez temas kurulacak. Çin Süper Ligi kasım ayının ikinci haftasında sona erecek ve mart ayında başlayacak. Galatasaray’ın hedefi Aralık 2019’da sözleşmesi bitecek olan 29 yaşındaki golcüyü sezon sonuna kadar kiralamak ve yaz transfer döneminde de cüzi bir miktara bonservisini almak.

(Güneş)