Galatasaray ile yollarını ayırdıktan sonra Suudi Arabistan'ın Al Ittıhad takımına transfer olan Garry Rodrigues, sarı-kırmızılı takımdan transferi hakkında çarpıcı açıklamalarda bulundu.
Yaklaşık 10 milyon euro bedelle Suudi Arabistan'ın yolunu tutan Rodrigues, İngiltere'ye transfer olmama sebebini tüm bilinmeyenleriyle anlattı.

GALATASARAY'I BIRAKMAK KOLAY DEĞİLDİ

Galatasaray'ı bırakmanın kendisi için hiç kolay olmadığını ifade eden Yeşil Burunlu oyuncu, sarı-kırmızılı takımın ülkenin en önemli kulüplerinden biri olduğunu sözlerine ekledi.

TERİM İLE EN İYİSİNİ YAŞADIM

Galatasaray'daki hocasına övgüler yağdıran Garry Rodrigues: ''Kariyerinin en iyi dönemini Fatih Terim ile geçirdim. Bu beni çok mutlu etti. Buradaki performansımla ailemin geleceğini garanti altına aldım'' diye konuştu.

BENİ İSTEYEN ÇOK TAKIM VARDI
Premier lige gitmesine kesin gözüyle bakıldığı sırada sürpriz bir şekilde Suudi Arabistan'ın yolunu tutan 28 yaşındaki futbolcu '' Galatasaray'daki performansımın ve Şampiyonlar Ligi'nde boy göstermemin ardından bir çok kulüp beni istedi. Transferinin gerçekleşmeme sebebini şu sözlerle açıkladı;

''Premier Lig'e transferim gerçekleşmedi çünkü bonservisim çok pahalıydı. Galatasaray benim için çok çok para talep etti'' diye konuştu.''

LİGDE KALMAYI BAŞARACAĞIZ

Millliyet'in haberine göre Galatasaray'dan devre arasında ayrılan Garry Rodrigues, kendi takımıyla olan durumuna da değindi. ''İlk maçlarım sıkıntılı oldu. Sakatlık sorunu da yaşadım, bu da beni etkiledi. Taraftarımız iyi bir itici güç ve kümede kalmayı başaracağız'' dedi.

Fotomaç