Cüneyt Tanman’ın geçtiğimiz günlerde ‘Bir yöneticinin oğlu Youtube’tan futbolcu bakıyor’ sözlerinden sonra Garry Rodrigues transferinde 800 bin avro gibi astronomik bir ücretin menajer parası olarak verildi iddiası sarı kırmızılı cephede infiale yol açtı.

Geçtiğimiz sezon bonservisi elinde olan ve Bursaspor, Osmanlıspor, Konyaspor gibi takımlarla masaya oturmasına rağmen anlaşamaya varamayan Garry Rodrigues bu kulüplerle 700 bin avro’ya el sıkışırken, Galatasaray Kulübü’nün Hollandalı futbolcuya yıllık 1,350 bin avro vermesi akıllarda soru işaret bırakmıştı.

Donk'ta da benzeri yaşandı

Garry Rodrigues transferinde 800 bin avroluk menajerlik ücretinin ödendiği iddiasına yeni bir iddia daha eklendi. Yaz ayı transfer döneminde bonservisi elinde olan ve Galatasaray’a imza atmaya hazır durumda bulunan Moussa Dembele transferini engelleyen o yöneticinin oğlunun Garry Rodrigues transferinde menajer Ceylan Çalışkan’la beraber çalıştığı, hatta bu ikilinin yanında idari menajer Cenk Ergün’ün de olduğu belirtildi.

PAOK’tan 300 bin avro civarında bir para alan Garry için neredeyse 1 milyon avro fazla veren Galatasaray yönetiminin 800 bin euro’luk menajerlik ücretini ayyuka çıkarmadığı anlaşılırken, aynı menajerin (Ceylan Çalışkan) sakat futbolcu Sigthorrson’u sarı kırmızılı kulübe verdiği, bunların üzerine yine sakatlık problemleri yüzünden İngiltere’de forma giymeyi unutan Tiote’yi de Galatasaray’a satmaya çalıştığı ortaya çıktı.

Yaklaşık 2 hafta sonra yapılacak olan Mali Genel Kurul öncesi transfer skandallarının ortaya çıkması Dursun Özbek yönetimini ibra konusunda zorlayacağa benziyor.