İtalyanların, kurt işaretini dünyada markalaştırmak için kendileri gibi aynı sembole sahip olan MHP'nin liderini ağırlamak istediği ileri sürüldü.

Roma Kulübü'nün MHP lideri Devlet Bahçeli'yi Real Madrid ile oynanacak Şampiyonlar Ligi maçına davet etmesinin nedeni belli oldu.

Twitter'daki 'Allen McAllister' isimli kullanıcı, Roma'nın Devlet Bahçeli davetinin kulübün ve MHP'nin sembolü kurt nedeniyle olduğunu söyledi. 

McAllister, Roma'nın sportif direktörü Monchi'nin kulübün sembolü olan kurdu dünya çapında bir markaya dönüştürmek için sembolü kurt olan başka kurum ve kuruluşlarla da irtibata geçtiğini belirtti.

Hürriyet gazetesine açıklama yapan McAllister, "Benim Roma'nın ultras taraftar gruplarıyla ilişkim var. İçeriden arkadaşlarım ile konuştum. Aldığım bilgiler resmi değil, gayri resmi. Taraftarlar bana ‘Bu bir Monchi operasyonu. Kurt sembolünü uluslararası bir marka yapmak istiyor. Bunun için ünlü bir isimle Roma'yı yan yana getirmek ve kurt işareti yaptırmak istiyor" ifadelerini kullandı.