2014 Dünya Kupası Avrupa Elemeleri D Grubu'ndaki 7.  maçında Andorra'yı farklı mağlup eden A Milli Futbol Takımı, 10 Eylül Salı günü  deplasmanda oynayacağı Romanya maçının hazırlıklarına başladı. 
 
Kemerburgaz'daki Kasımpaşa Kulübü'nün tesislerinde basına kapalı  gerçekleştirilen antrenmanda, Andorra maçının ilk 11'inde yer alan oyuncuların  yenileme çalışması yaptığı, diğer futbolcuların ise egzersiz ve topla çalışmalar gerçekleştirdiği bildirildi. 
 
Antrenmana; sağ ayak bileği burkulması sonucu dış yan bağda birinci  derece gerilme olan Nuri Şahin, darbeye bağlı sağ baldırda yumuşak doku ödemi  bulunan Burak Yılmaz ve sol uykuluk arka hamstring adalesinde gerilme bulunan  Umut Bulut'un katılmadığı, bu 3 oyuncunun tedavilerinin otelde yapıldığı  kaydedildi. 
 
Milliler, Romanya ile oynayacağı karşılaşma için 9 Eylül Pazartesi  günü saat 12.00'de Bükreş'e hareket edecek. Romanya maçının son çalışması Bükreş  Ulusal Stadı'nda saat 19.00'da başlayacak ve ilk 15 dakikası basına açık olacak. Antrenmandan önce saat 18.30'da A Milli Takım Teknik Direktörü Fatih Terim ve bir  milli futbolcu maçın oynanacağı stadyumda basın toplantısı yapacak. 
 
Romanya-Türkiye maçı 10 Eylül Salı akşamı saat 21.00'de başlayacak.