Galatasaray'da en önemli gündem maddesi teknik direktör... Levent Nazifoğlu ile birlikte Sportif AŞ yönetimine giren Alp Yalman, yeni hoca için kolları sıvarken ilk hedef Fatih Terim... Ancak başarılı çalıştırıcının 'kabul etmeme' ihtimali de azımsanmayacak kadar fazla. Bu yüzden diğer adaylar üzerinde de duruluyor. Görüşmeler yapılıyor. Fikir alışverişinde bulunuluyor.

Yalman'la plan değişti

Yalman öncesinde İspanyol adaylar üzerinde duruluyordu. Sampaoli, Michel, Martinez, Flores ve Lopetegui ile görüşüldü. Fakat Yalman'ın göreve gelmesiyle hedefe Almanya oturdu. Hızla Schaaf, Veh ve Schmidt'ten randevu talep edildi. Önümüzdeki hafta içinde Cenk Ergün'ün 3 teknik adamla da görüşmesi planlandı. Ergin, yeni adaylarla maliyet görüşmesi yapılacak ve Fatih Terim'in kararına göre de temaslara resmiyet kazandırılacak.

Bir isim daha elden kaçtı 

Galatasaray'ı n bir ara teknik direktör adayları arasında gösterilen Besnik Hasi'nin yeni adresi belli oldu. Anderlecht'teki görevinden ayrılan Besnik Hasi, 2 yıllık anlaşmaya imza atarak Polonya temsilcisi Legia Varşova'nın yeni hocası oldu..
.