U-20 Dünya Kupası’nın yıldızlarından biriydi Bruma. Portekiz formasıyla sergilediği futbol, “Yeni Ronaldo” yakıştırmalarını beraberinde getirdi. Fatih Terim’in radarına da girdi. Ancak bir sorun vardı. Bruma, Sporting Lizbon ile sözleşmesinin sona erdiğini savunuyor; kulübü “Hayır bir yıl daha buradasın” diyordu. Portekiz Futbol Federasyonu topu Tahkim Kurulu’na attı ve önceki gün karar çıktı: Bruma 1 yıl daha Sporting Lizbon’un futbolcusu!

Galatasaray, kulübü ile sözleşmesi devam etse dahi 7 milyon euro karşılığında Bruma’nın bonservisini almayı düşünüyordu. Zira oyuncunun “Artık burada oynamak istemiyorum” demesi sarı-kırmızılıların elini güçlendiriyordu.

BRUMA MONACO’YA…

AMK Gazetesi'nin haberine göre, sürpriz bir şey oldu. Fransız ekibi Monaco, Avrupa’nın diğer yıldızlarında olduğu gibi Bruma’ya da göz koydu ve Sporting Lizbon’a 17 milyon euro önerdi. Hem Portekiz kulübüne hem de futbolcuya “Evet” demek düştü…

Bruma’ya kavuşamayan Galatasaray, bir başka Portekizli yıldız için tekrar harekete geçmeye hazırlanıyor. Şampiyonlar Ligi için büyük oynayan sarı-kırmızılılar, Manchester United’da gözden düşen Nani’den bir türlü vazgeçmiyor. Bu transfer için yeniden düğmeye basıldı ve yönetim kesenin ağzını açtı.

NANİ ASLAN’A…

Cimbom Manchester United’a 8 milyon euro teklif edecek ve Nani’ye olan yıllık teklifini 5 milyon euroya yükseltecek. 27 yaşındaki Portekizli oyuncunun menajerliğini yapan Jorge Mendes’in Galatasaray ile iyi ilişkiler içinde olması sarı-kırmızılıların bu transferde en büyük kozu.