"Fatih Terim'in olası ayrılığında B planımız hazır." diyen Eşref Hamamcıoğlu’nun Rudi Garcia ile görüşütüğü ortaya çıktı. Daha önce listesindeki Cemal Özgörkey’in futbolu beraber götürmeyi düşündüğü Cenk Ergün’le Frank Lampard ismi üzerinden bir dizi görüşme yaptığı iddia edilmişti. Ancak İngiliz teknik adam önceliğinin Premier Lig olduğunu söyleyince görüşmeler durmuştu.

Şampiyonlar Ligi biletini alamamasından sonra 57 yaşındaki Fransız teknik adam Lyon’dan ayrıldı. Garcia’nın Hamamcıoğlu ile anlaştığı hatta Galatasaray’ın yeni dönem yapılanması için bazı planlar bile sunduğu gelen haberler arasında.

Başkan Adayı Işın Çelebi: Büyük sıkıntılar çıkacak

Galatasaray Başkan Adayı Işın Çelebi,  Galatasaray'ın seçime 6 başkan adayı ile giriyor oluşunu Tivibu Spor'da yayınlanan Her Gün Spor programında değerlendirdi. Galatasaray'da birlik beraberliğin sağlanamayacağını ifade eden Işın Çelebi "Oturup konuşmamız lazım. Böyle bir şey olabilir mi? Bir çare düşüneceğim. Bu şekilde olursa büyük sıkıntılar çıkacak. Herkes iyi niyetli ama 3000 üye arkadaşımızın oy kullandığını düşünün, 600 oyla seçilme ihtimali çıkıyor. Bu Galatasaray'da birlik, beraberlik sağlamaz. Hayat tecrübem bunu bana söylüyor." ifadelerini kullandı.

Kaynak: Fotomaç