Fenerbahçe'nin performansına bakıp da, 'Bu sene bazı şeyler değişir' diye konuşuldu. Fenerbahçe bütün bunların aksini ispatladı. Fenerbahçe, derbilerde daha farklı oynadığı izlenimini edindik. Futbolun gerçekleri doğrultusunda baktığımızda, Galatasaray için 19 yıllık bu dönem bitebilir diye düşünüyorum. Galatasaray hızlı oynayabilen bir takım. Derbilerin favorisi hiçbir zaman olmuyor. Böyle bir derbi izleyeceğiz. Galatasaray için şampiyonluk anlamında önemli bir maç. Fenerbahçe açısından baktığımız zaman, alttan kurtulma ve ligi kurtarma maçı. Galatasaray galibiyeti o seneyi unutturur.

Başakşehir dahil olmak üzere 16. sıradaki takımı da doğrudan etkileyecek bir maç. Bu maç birçok takımı ilgilendiriyor. Matematik hesabı yapan her teknik adam bu derbiyle ilgilenecek.

Maçın anahtarı...

Yabancı futbolculara derbinin önemini anlatabilmek çok önemli. Bir adım ön plana çıkarabilecek bir detay bu. Her iki camianın da amacı, camialarını mutlu edecek skoru almak.

"Çok ilginç bir hafta olacak"

Bu hafta Beşiktaş - Başakşehir ve Fenerbahçe - Galatasaray maçları, şampiyonluğun kapısını açabilecek maçlar olacak. Bu iki maçın bu anlamda çok büyük önemi var. Çok ilginç bir hafta yaşayacağız.

Ajansspor