Galatasaray, Beşiktaş'ın eski yıldızı Ryan Babel'i kadrosuna katmak istiyor. Fanatik Gazetesi'nin haberine göre, Galatasaray kadrosunu gelecek sezon sözleşmesi sona erecek olan 32 yaşındaki futbolcu Ryan Babel ile güçlendirmek istiyor. Galatasaray'ın Ryan Babel'in menajeri ile ilk görüşmeyi geçtiğimiz günlerde yaptığı ve görüşmenin olumlu geçtiği öne sürüldü.

FATİH TERİM SICAK BAKIYOR

Sarı kırmızılı yönetim bir kez daha Ryan Babel ve Hollandalı futbolcunun temsilcileri ile bir araya gelerek transferi noktalamayı hedeflediği belirtildi. Gelecek sezon Henry Onyekuru'nun Everton'da dönecek olması nedeni ile Fatih Terim'in bu transferde sıcak baktığı kaydedildi.

Ryan Babel Galatasaray'a mı gelecek?

Hatırlanacağı üzere geçtiğimiz günlerde Hürriyet'te yer alan haberde, Fulham'ın küme düşmesi halinde Ryan Babel'in sezon sonunda yeniden Türkiye'ye döneceği ve Galatasaray'a transfer olacağı iddia edildi. Ryan Babel ise İngiliz basınında Telegraph'a yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı:

"Fulham'a saygısızlık yapmak istemiyorum. Şu anda sadece Milli takım ve Fulham'ın futbol tarafına odaklanmak istiyorum. Transfer konusunun acelesi yok. Teklifleri değerlendirmek için yeterli zaman var." dedi.