Menajerler, Galatasaray'a Premier Lig takımlarından Bournemouth'ta forma giyen Ryan Fraser'i önerdi. İskoç oyuncunun sözleşmesinin sezon sonunda bittiği, istenmesi durumunda oldukça iyi şartlarda sarı-kırmızılı formayı giydirebileceklerini iletti.

Buna karşılık İngiliz Sport Witness, 26 yaşındaki kanat oyuncusunun transfer için tek şartı olduğunu ifade etti. Fraser'in Şampiyonlar Ligi'nde forma giymek istediği, Galatasaray'ın da Devler Ligi'ni garantilemesi halinde Galatasaray'a 'Evet' diyeceği iddia edildi.

Ryan Fraser kimdir?

24 Şubat 1994 tarihinde İskoçya'nın Aberdeen kentinde dünyaya geldi. Futbola da bu şehrin takımı Aberdeeb FC'de başladı. Burada profesyonel kariyerine adım attı. 2012-2013 sezonunda Bournemouth tarafından 480 bin euroya satın alındı. O günden bu yana sadece 2015-2016 sezonu haricinde kırmızı siyahlı ekibin formasını giydi. Bir sezonu Ipswich Town'da kiralık geçti. İskoçya Milli Takımı formasını 11 kez terletip 1 gol attı. 1,65 boyundaki Fraser sol kanatta oynayabildiği gibi sağ kanatta da görev alabiliyor. Sezon sonu sözleşmesi bitiyor ve bu sebeple herhangi bir bonservis ödenmesi gerekmiyor. Son sakatlığını 2015-2016 sezonunda yaşadı. 9 maç kaçırdı. Bournemouth kariyerinde 298 karşılaşmada 24 kez rakip ağları sarstı ve 33 asist yaptı. Kariyerinde herhangi bir kupa zaferi bulunmamaktadır. Geçen sezon Premier Lig'in 38 haftasında da oynadı. Bu sezon da sadece West Ham maçında sahada yerini alamadı.

Fotomaç