TRT Spor'da Ersin Düzen'in sunduğu Not Defteri programına telefonla bağlanan tecrübeli futbolcu sözleşme konusundan şampiyonluk kutlamalarına kadar birçok konuda net ifadeler kullandı.

Galatasaray'la henüz görüşmediğini belirten Sabri, "Kulübümle henüz bir görüşme olmadı. Yönetimimiz yeni bir yönetim. Mazbatalarını yarın alacaklar. Konuşulur. Biz yıllarca Galatsaray'da sözleşme sorunu yaşamadık. Sorun etmedik. Yönetim kalmamı isterse seve seve kalırım." ifadelerini kullandı.

"YÖNETİM DEVAM ETMEK İSTERSE..."

Galatasaray'a hizmet etmeye seve seve devam edeceğini söyleyen tecrübeli yıldız, "Sözleşmeyle ilgili bir sorun olacağını sanmıyorum. Bu zamana kadar olmadı. Hamza hocaya da çok teşekkür ediyorum. Çok büyük bir başarıya imza attı Galatasaray'da ve 2 kupayı kazandı. Biz Galatasaray sevgisiyle yaşayan insanlarız. Hocamızın raporu doğrultusunda yönetimimiz devam etmek isterse ben de gönül verdiğim kulübümde seve seve hizmet etmeye devam ederim." şeklinde konuştu.
Kadro dışı kaldığında Galatasaray'dan ayrılmak gibi bir düşünceye kapılmadığını dile getiren Sabri, "Galatasaray'dan ayrılmak gibi bir düşünceye şahsen ben de hiç girmedim. Kadro dışı kaldığımda da aklıma gelmedi. Benim Galatasaray'la bağımın kopmayacağını ben de biliyordum çevremdekiler de biliyordu. Sağ olsun o dönem yeni göreve gelen yönetimimiz bu sorunu ortadan kaldırdı. Döndükten sonra şampiyonlukta payım olduysa ne mutlu bana." dedi.

"FUTBOLU G.SARAY'DA BIRAKMAK İSTİYORUM"

Hedefinin futbolu Galatasaray'da bırakmak olduğunu belirten tecrübeli sağ bek, "Uzun yıllardır oynadığım için insanlar yaşımın ilerlediğini düşünüyor ama temmuzda 31 yaşıma gireceğim. Allah bana büyük bir sakatlık vermediği sürece elimden geldiğince oynamak istiyorum. Benim altyapıya girdiğimden beri hayalim Galatasaray'da futbolu bırakmaktı. İnşallah bunu gerçekleştiririm. İnşallah yönetimimizde bana bu fırsatı verir ve ben de hayalimi gerçekleştiririm." şeklinde konuştu.

"KIRGINLIĞIM VAR"

Şampiyonluk kutlamalarında kırgınlık yaşadığını ifade eden Sabri, "Ne yalan söyleyeyim ufak bir kırgınlığım vardı ama bu bende kalsın. Ben gençlerin önünü açmak için çok ön planda kalmadım. Daha çok oğlum t-shirtünün üstünde yazanı ön plana çıkarmak istedim. Düşüncelerim bende kalsın. Orada önemli olan Galatasaray'ın 20. şampiyonluğu yaşamasıydı. Başka bir şey önemli değil." şeklinde konuştu.

"MELO İLE KONUYU UZATMADIK"

Kupa finalinde Melo ile yaşadığı soruna da açıklık getiren 31 yşaındaki oyuncu, "Saha içinde bir gerginlik yaşadı. Kendisi biraz gergindi zaten. Bir pozisyonda gerginlik yaşadı. Ben de sakin olmasını söyledim. O da ters cevap verince bir tartışma oldu. Ama devre arasında geldi benden özür diledi. Sonra öyle maça çıktık. Biz hiç böyle konuları uzatmayız. Hepimiz Galatasaray için emekler verdik. Bu tartışmalar da orada kalır ve biter" ifadelerini kullandı.

Galatasaray'la konuşmadan hiçbir kulüple görüşmeyeceğini söyleyen Sabri, "Hiçbir zaman Galatasaray kulübünden olumsuz yanıt almadığım sürece ne yurt içinde ne de yurt dışında hiçbir takımla görüşmedim, görüşmem. Beni ben yapan Galatasaray'dır. Böyle bir şeyi kulübüme asla yapmam." diyerek sözlerini noktaladı.