Galatasaray'ın sözleşmesini uzattığı Sabri Sarıoğlu'nun alacağı rakam, taraftar arasında infial yarattı. 

Sarı-kırmızılı camiada çok tartışılan ve Sabri'ye yüzde 60 oranında iyileştirme yapılan sözleşmeyi Hamza Hamzaoğlu şu sözlerle anlattı:

"Sabri Sarıoğlu altyapı dönemi ile birlikte 1999 yılından bu yana Galatasaray'a hizmet ediyor. Yıllarını buraya vermiş; burada yetişmiş ve büyümüş bir isim. Benim için çok değerli bir oyuncu. Onun gibi oyunculara sahip çıkmak gerekiyor."

"TARAFTARIMIZ FAZLA BEKLEMESİN"

Kulübün uygulayacağı transfer stratejisiyle ilgili de bilgi veren Hamzaoğlu, şöyle devam etti:

"Transferde dengeleri asla bozmam. Bu kadroya çabuk uyum sağlayacak, takım oyununu bozmayacak oyuncuları tercih edeceğim. Taraftarımız fazla transfer beklemesin. Kampta son duruma bakıp belki 2 oyuncu gönderip 2 oyuncu alabiliriz. Sakin ve yavaş hareket ediyoruz. Scout ekibiyle birlikte çalışıyoruz. Zaten sezon devam ederken oyuncuları tespit etmiştik. Görüşmelere başladık. Ama biliyorsunuz; Galatasaray bir oyuncuyu istediği zaman fiyatlar katlanıyor. Başka takımlar devreye girince de hoşuma gitmiyor, istemiyorum o transferi..."

BEN DE Mİ BIRAKAYIM?

Ali Dürüst ve Abdurrahim Ağabey kendi istekleriyle ayrılma kararı aldılar. Biz çok uyumlu çalıştık ama devam etmeyecekler. Alışmış olduğumuz düzen güzel bir şekilde gidebilirdi. Ama ne yapayım, ben de mi bırakayım? Galatasaray'a imza attım ben... Abdurrahim Ağabey ile iyi olmamız, şimdikilerle kötü olacağımız anlamına gelmez. Cüneyt (Tanman) Ağabey ile eskiden tanışıyoruz. Şimdilik her şey gayet iyi ve uyumlu gidiyor.

BİLAL'İ MELO'NUN YERİNE ALMADIK

Bilal Kısa'nın transferini taraftarımız yanlış algılamamalı. Bilal, Melo'nun yerine ya da Şampiyonlar Ligi'nde kurtarıcı olsun diye alınmadı. Bu sezon üç kulvarda yarışacak olan takımımızda kadro derinliği açısından önemli bir alternatif. Takımdaki solak azlığı için de iyi bir çözüm olacak. Bilal topu çok iyi kullanabilen bir oyuncu, ayrıca hem karakter hem de oyuncu olarak takımımıza büyük katkı sağlayacak

DEVLER LİGİ'NDE RAKİP SEÇME ŞANSI YOK

Messi'li Barcelona da rakibimiz olabilir. Çıksınlar oynayalım... Orası Avrupa futbolunun kulüpler bazındaki en üst seviyesi. Zaten grupta o rakiplerle karşılaşmazsanız bile ilerleyen turlarda karşınıza çıkacaklar. O yüzden rakip seçmek gibi bir şansımız yok.

21 TAKIM OLMAZ!

Ligdeki takım sayısının yükselmesi söz konusu. Araya maçlar sıkıştırmak, ligin süresini uzatmak doğru olmaz. Belki kupaya düzenleme yapılabilir. Şu anki maç periyodu bile çok fazla. Ne taraftarlar ne oyuncular ne de biz teknik adamlar maçları yaşayabiliyoruz… Eskiden bir hafta bir maç konuşulurdu. Artık maçın keyfini yaşayamadan diğer maçı düşünüyoruz. Futbolcular da insan. Özel yaşantıları bitiyor. Kamptan kampa bir yere kadar… Oyunculara sağlıklı bir yaşam alanı bırakmak lazım. Bazı güçlere kalsa her gün maç oynatacaklar!