Galatasaray Divan Kurulu'na Sabri Sarıoğlu damga vurdu! Sarı-kırmızılı kulübün üyesi Gürcan Bola, Sabri'nin eşine aldığı Lamborghini'yi eleştirerek, "Neymiş efendim Caner'in hanımına hava atacakmış, çık adam gibi topunu oyna" dedi.

Divan Kurulu'nda Sabri'yi eleştiren Bola, "Sabri affedildi, hanımına 1 trilyonluk araba almış. 2 trilyonluklar var. Neymiş efendim Fenerbahçeli Caner'in hanımıyla hava atacakmış. 850 TL asgari ücretin olduğu ülkede böyle şey olmaz. Sabri'yi sonra oynatamazsınız. 'Trilyonluk askerler 'derler. 35 bin TL'lik araba alsan ne olurdu? Önce adam gibi oyna. Yok ayağım sakat, 2-0 öndeyken çıkıyorsun maçı 2-2 bitiriyorsun. Benzin deponu zamanında doldursaydın." dedi.

"Ofsayt kuralını bilmiyorlar"

Galatasaray futbol takımına ofsaytı öğretecek birisinin olması gerektiğini ifade eden Bola, "Bizim futbolcularımız çok stresli. 8 metre ofsaytta, 'Bir şey yok' diyor. Bu oğlana yok mu ofsayt kurallarını öğretecek birisi? Kırmızı kart her zaman verilir ama Arena'da maç yönetmek kolay değil, idare ediyorlar bir şekilde. Duygun Yarsuvat diğer kulüplerin başkanlarıyla çok güzel diyalog içerisine girdi. Tebrik ediyorum, bizim böyle olmamız gerekiyor. Kendilerine teşekkür ediyorum." ifadelerini kullandı.