Galatasaray’da sözleşmesi sona eren ve teknik direktör Hamza Hamzaoğlu’nun kalması yönünde rapor verdiği Sabri Sarıoğlu, yönetimden nihayet davet aldı.

Başkan Dursun Özbek’in, tecrübeli futbolcu ve menajeriyle cuma günü bir araya gelerek yeni bir sözleşme önereceği belirtildi.

Geçen sezon başında kadro dışı bırakılan ama Dursun Özbek’in de içinde yer aldığı Duygun Yarsuvat Yönetimi tarafından affedilen Sabri Sarıoğlu şampiyonluk yolunda önemli katkı vermişti. Hamza Hamzaoğlu’nun olumlu raporu sonrasında Sabri’yle yola devam kararı alan Dursun Özbek ve futbolun yeni patronu Cüneyt Tanman, cuma günü bir araya gelecekleri tecrübeli oyuncuya, “Devam edelim” diyecek. Başkan Özbek ve Tanman’ın Sabri’ye 2+1 yıllık bir sözleşme önerecekleri ve böylece 31 yaşındaki futbolcunun Galatasaray’da jübilesini yapabilme fırsatını sunacakları dile getirildi.

Diğer taraftan takımda en az kazanan isimlerden biri olan Sabri’ye zam yapılmayacağı ve 1 milyon 250 bin dolar garanti ücretinin değişmeyeceği dile getirildi.