GS TV'ye konuşan ikili yaşadıkları tartışmayı şöyle açıkladı;

"BURADA KAVGA OLMAZ"

Sabri Sarıoğlu; "Garip yorumlar yapıldı. Sonuçta saha içinde bir tartışma oldu ancak büyütülecek bir şey değil. Orada bir efor sarfediliyor. Normal bir durumdu. Ben büyümesini istemedim ve kaptan olarak araya girip ayırmak istedim. Kendisini kenara çektim, o da kavga etmediğini söyledi. Devre arasında konuşuldu, tatlıya bağlandı. Burası Galatasaray camiası, burada kavga olmaz. O yüzden bu tip haberlere kimsenin inanmaması gerekiyor. Biz burada aile bağını kurduğumuz için şampiyon olduk, kupalar kazandık."

"HER AİLE İÇİNDE OLABİLİR"

Sabri Sarıoğlu; "Şunu herkes bilsin ki, Galatasaray içinde bir sorun yok. Her aile içinde olacak tatsızlıklar olabilir. O da içimizde çözüldü, bitti. Herkese aynı şekilde davranıyorum. Onlar da bize yardımcı oluyor. Dediğim gibi normal bir olaydı. Biz elimizden geldiğince iyi çalışıyoruz. Sonuçlar istediğimiz gibi değil ama daha önümüzde birçok maç var.

Bize inansınlar. Yalan haberlere itibar etmesinler. Geçen senelere göre iyi gitmiyoruz, bunun da farkındayız."

"YAPILAN YALAN HABERLER VAR"

Felipe Melo; "Ne yazık ki, bu bir kere olmuyor. Bu tip haberler takımımız için hep çıkıyor. Yalanlar yazılıyor. İki senedir şampiyon olan bir takıma herkesin saygı göstermesi gerekir. Yalan yazılması hoş olmuyor. Sabri ile aramızda hiçbir şey yok. Saha içinde olabilecek bir olaydı. Ama birbirimzi ateşledik. Bir sorunumuz yok. Galatasaray üzerinde oynanan bazı oyunlar, yapılan yalan haberler var. Bu bizi rahatsız ediyor. Sabri bana, ben de Sabri'ye saygı duyuyorum."

"KAPTANIMIZA SAYGI DUYUYORUZ"

Felipe Melo; "Rakibin bir oyuncusu üzerime geliyordu. O da araya girmek istedi. Ben de kaptanıma sakin olduğumu söyledim. Oarada bir kavga yaşanmadı bu nedenle çözülekecek bir sorun da yok. Devre arasında da neleri daha iyi yapabileceğimiz konuştuk. Buradan herkese sesleniyorum. Kimsenin kafasında şüphe olmasın, bu takım 2 sene şampiyon oldu. Hep saygı ve dostlukla oldu. Sabri bizim kaptanımız. Ona duyduğumuz saygı sonsuz. Biz bu saygı ile bu şampiyonlukları kazandık."