Galatasaray Altyapı Koordinatörü Müfit Erkasap’ın oyuncu ve kulübüyle görüştüğü belirlendi. İlk planda A2 takımı için düşünülen 19 yaşındaki Bahis Siteleri Ali Adnan’ın kararını kısa süre içinde vermesi bekleniyor. Genç yıldızla Çaykur Rize’nin de ilgilendiği ve Karadeniz temsilcisinin de 1 milyon dolar bonservis ödemeye hazır olduğu öğrenildi. Ali Adnan’ın, Çaykur Rizespor Teknik Direktörü Rıza Çalımbay’ın A takım 11’i için forma garantisi vermesi üzerine Galatasaray’ın teklifini ikinci plana aldığı iddia edildi.

Furkan Karabük’e

Galatasaray’ın geçen sezon son dakikada kadrosuna kattığı Furkan Özçal’a, Kardemir Karabükspor talip oldu. Teknik Direktör Tolunay Kafkas’ın, daha önce Kayserispor’da birlikte çalıştığı genç yıldızı kadrosunda görmek istediği bildirildi. Galatasaray’ın, takımda forma şansı bulamayan Furkan’ı kiralamasına kesin gözüyle bakılıyor.

''GPS Statsport yardımcı olacak''

Galatasaray’ın ABD’li kondisyoneri Scott Piri, kamp çalışmalarını GSTV’ye değerlendirdi. GPS Statsport sistemiyle ilgili bilgi veren Piri, “Yeni sezondaki beklentimiz oyuncuların daha fit ve sağlıklı olması. Yeni sistemiz futbolcuların bütün hareketlerini takip eden bir sistem. GPS Statsport sistemi ile bütün antrenmanlarda ve maçlarda oyuncuları takip etme şansımız oluyor. Antrenmanların şiddetini artırmamız ya da düşürmemiz gerekiyorsa işimizi kolaylaştırıyor. GPS Statsport sisteminin bize önemli yardımı olacağını düşünüyoruz” dedi.

Milliyet