Kazanılmış hakkından feragat ederken, “Futbolu G.Saray’da bırakmak istiyorum. Siz hangi şartlarda ne kadar uygun görürseniz o kadar oynarım” diyen Sabri Reis, takımda kalıyor. 

Cimbom, temasta olduğu Van Rhijn, Caceres ve Van der Wiel üçlüsünden birini alsa dahi bu karar değişmeyecek.

Devre arasında teknik direktör Mustafa Denizli’nin talebi ile kesin olarak sağ bek takviyesi yapacak olan Galatasaray, Sabri Sarıoğlu​lu’ndan da vazgeçmiş değil.

4 Aralık 2015 tarihinde sarı kırmızılı yö-netimin isteği üzerine sözleşmesini 1 yıl uzatacak olan opsiyon maddesinden vazgeçen Sabri, bu imzayı atarken söylediği bir cümle ile de gönülleri fethetti...

JESTi KARŞILIKSIZ KALMADI

KAZANILMIŞ hakkın-dan vazgeçen Sabri G.Saray yöneticileri ve Denizli’ye, “Ben futbolu G.Saray’da bı-rakmak istiyorum. Siz hangi şartlarda ne kadar uygun görürseniz o kadar oynarım “ diyerek imzayı attı.

Futbolculuk kariyerini Galatasaray’da sonlandır-makta kararlı 31 yaşındaki futbolcuya, Denizli’nin onayı halinde sezon sonunda yıllık ücreti düşürülüp aşağı çekilip 1 yıllık kontrat imzalatılacak. Kısaca şu anda sağ bek için Ajaxlı Van Rhijn, Ju-ventuslu Martin Caceres ve PSG’li Van der Wiel ile temas halindeki G.Saray bu 3 oyun-cudan birini alsa da Sabri ile yollarını ayırmayacak.