Teknik direktör Hamza Hamzaoğlu’nun, yeni transfer Jose Rodriguez’i bu bölgede kullanmayı düşündüğü ifade edildi.

Cim-Bom’da hep tartışılan Sabri’nin alternatif olarak düşünülen Tarık Çamdal’ın  Bernabeu’da Real Madrid’e karşı ilk 45 dakikada dökülmesi, sağ bek transferinin yeniden gündeme getirmişti. Ancak Hamzaoğlu’nun gerekirse yeni transfer Jose Rodriguez’i sağ bekte görevlendirme arzusunda olduğu öğrenildi.

Madrid’de orta sahanın göbeğinde başarılı bir görüntü çizerek hocasının gözüne giren ve pozitif futboluyla dikkat çeken Rodriguez’in başka mevkilerde olsa da bundan sonra forma giymeye devam edeceği belirtildi. 20 yaşındaki İspanyol oyuncunun, Galatasaray’a transfer edilirken, bir çok mevkide oynama özelliğinin dikkate alındığı ayrıca sağ bekte de rahatça görev alabileceği düşünülerek kadroya katıldığı ifade edildi.

Sağlam bir altyapı eğitiminden geçen ve joker özelliğiyle dikkat çeken Rodriguez’i şartlara göre sağ bekte oynatacak olan Hamzaoğlu’nun, yine çok yönlü bir transfer olan Carole’dan da bir hayli umutlu olduğu belirtildi. Madrid’de sol bek performansı ile göz kamaştıran ve stoperde de iyi gözüken Carole’un, Rodriquez gibi joker olarak değerlendirileceği bildirildi.

Galatasaray, Rodriquez ve Carole gibi iki yetenekli futbolcu için sadece 1.5 milyon euro bonservis parası ödemişti.