Recep Mamur yaptığı açıklamada, Galatasaray ile Salih Dursun'un transferi konusunda görüştüklerini ancak somut bir gelişme olmadığını belirterek, "Galatasaray Kulübü İcra Kurulu Başkanı Lütfi Arıboğan ile görüşme yaptık. Daha net bir gelişme yok. Bazı medya organlarında yer alan futbolcumuz Salih Dursun'un Galatasaray'a transfer olduğu haberleri gerçeği yansıtmıyor" diye konuştu.

Mamur, Salih Dursun'un takımla birlikte Antalya'da kampta olduğunu da sözlerine ekledi

Dursun'un menajeri Hınçal: Net bir teklif yok

Kayserisporlu futbolcu Salih Dursun'un Galatasaray'a transfer olduğu iddialarıyla ilgili konuşan menajeri Cengizhan Hınçal, "Galatasaray'ın ilgilendiğini biliyoruz ama bize gelen net bir teklif yok" dedi.

Hınçal, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Salih Dursun'a Galatasaray'ın ilgisini doğrulayarak, şöyle devam etti: "Galatasaray'ın ilgilendiğini biliyoruz ama bize gelen net bir teklif yok. Kulüpler anlaşmadan bizim görüşme şansımız yok. Salih Dursun, Kayserispor'un sözleşmeli oyuncusu. Transferle ilgili net bir gelişme olmadığını söyleyebilirim ancak 1-2 gün içinde neler olur bilmiyorum. Biz de beklemedeyiz." Salih Dursun'un Kayserispor'da mutlu olduğunu dile getiren Hınçal, "Salih, Kayserispor'u çok seviyor. Sakaryaspor'dan geldi, Kayserispor'da A Milli Futbol Takıma kadar yükseldi. Onun da hedefleri var o da büyük bir takımda oynamak istiyor ancak Kayserispor'un izni olmadan mümkün değil" diye konuştu.

Hınçal, Salih Dursun ile Beşiktaş'ın da ilgilendiğini ancak net bir gelişme olmadığını sözlerine ekledi

Skorer