Sabah Gazetesi Galatasaray muhabiri Mehmet Özcan, Galatasaray'ın orta saha rotasyonunu genişletmek istediğini söyledi ve sezon sonunda sarı-kırmızılıların Salih Uçan'ı transfer edeceğini ifade etti.

Fatih Terim'in orta saha rotasyonu için ısrarla istediği Salih Uçan'ı transfer ederek takım içinde hem rekabeti artırmak hem alternatifli kadro oluşturmak istediği belirtildi.

BEDELSİZ GELECEK

Son 2 sezonda Aytemiz Alanyaspor formasıyla 59 maça çıkan Salih Uçan bu karşılaşmalarda 3 gol atıp 8 asist yaptı. Sözleşmesi sezon sonunda bitecek olan Salih Uçan, Galatasaray'a bedelsiz olarak transfer olacak.

TAYLAN ANTALYALI MİLLİ TAKIM'A

Süper Lig'de bu sezonun en istikrarlı oyuncularından biri olan Galatasaray'ın orta saha oyuncusu Taylan Antalyalı, A Milli Takım Teknik Direktörü Şenol Güneş'in gözüne girmeyi başardı.

Sezon başından bu yana Taylan'ı yakından takip eden Şenol Güneş'in 26 yaşındaki orta saha oyuncusunu 2022 Dünya Kupası Elemeleri'nde 24 Mart'ta Hollanda ve 27 Mart'ta Norveç ile oynanacak olan maçların kadrosuna almaya karar verdiği öğrenildi.