Geçen hafta içinde İstanbul’a gelen Mustafa Muhamed’in Belçika’da yaşayan menajeri Erdi Demir, Mısırlı oyuncuyla bir araya geldi. Sonra da Abdürrahim Albayrak’la bir görüşme gerçekleştirdi. Muhammed’in kendisine Türkiye’ye geldiği, İstanbul’da yaşadığı için teşekkür ettiğini anlattı. Muhammed’den sonra pek çok oyuncunun kendilerine bekledikleri fırsatların geleceği için Galatasaray’da oynamak istediklerinden bahsetti. Hatta kendisine bağlı bir başka oyuncu olan Samatta’nın Galatasaray’ı değil de Aston Villa’yı tercih ettiği için pişman olduğunu anlattı.

Galatasaray'ın gündemindeydi

Mbwana Samatta, Aston Villa'ya gitmeden önce Galatasaray'ın gündemine gelmişti. Oyuncu, bu sezon ise Aston Villa'dan Fenerbahçe'ye transfer oldu.

Mustafa Muhammed, fizik kurallarını hiçe saydı

Mustafa Muhammed'in BB Erzurumspor'a attığı ikinci goldeki sert vuruşu dikkat çekti. Luyindama'nın uzun ortasında topla buluşan Mısırlı yıldız, kaleye 3.8 metre mesafeden golü buldu. Çektiği şut mesafenin de kısa olmasıyla 86 km hıza ulaşabildi. Ancak yapılan incelemede, 'aynı şut 20 metre mesafeden çekilseydi 137 km hıza kadar çıkabilirdi' yorumu yapıldı.

(Fotomaç)