SÜPER Lig’de yeni sezonun ilk maçında medicana Sivasspor ile deplasmanda karşılaşacak olan G.Saray’da hazırlıklar tamamlandı. Geçtiğimiz sezon ligde ipi en önde göğüsleyerek 4. yıldızı takan, Ziraat Türkiye Kupası’nda zafere ulaşan ve son olarak da Süper Kupa finalinde Bursa’yı devirerek 3’te 3 yapan sarı-kırmızılılarda teknik direktör Hamza Hamzaoğlu oyuncularına telkinlerde bulundu.
ZORLU karşılaşma öncesi yapılan son antrenmanın ardından futbolcularıyla mini bir toplantı gerçekleştiren başarılı çalıştırıcı, geçtiğimiz sezonki başarının ardından omuzlarında daha büyük bir yük olduğunun altını çizerek “Biz şampiyon takımız. Nerede kaldıysak oradan devam etmemiz gerekiyor. Sivasspor karşısında amacımız sadece galip gelip 3 puan almak değil, bunu şampiyona yakışır bir futbolla başarmak olmalı.


‘YETERLİ GÜCÜMÜZ VAR’

BU sezon geçtiğimiz sezona göre daha zorlu geçecek. Geçen sene büyük başarılara imza attık. Bunlar da doğal olarak taraftarımızın ve camiamızın beklentilerini yükseltti. Hedeflerimiz geçtiğimiz sezonun altında kesinlikle kalmamalı. Yine rakiplerimizi geride bırakıp şampiyon olmalıyız. Bunu başaracak güce de sahibiz. Bunun için iyi bir başlangıç çok önemli. Güzel bir futbolla galibiyete ulaşalım” ifadelerini kullandı.