Süper Lig'de Trabzonspor sahasında Galatasaray'a 1-0 yenildi. Mbia'nın kendi kalesine attığı golle rakibine boyun eğen bordo-mavililerin iki topu direkten dönerken, rakip Galatasaray bir kez direğe takıldı.

İlk yarının 18'inci dakikasında Trabzonspor'un çıktığı kontratakta boş durumdaki Erkan Zengin yerine ters tarafa topu atan ve pozisyonun kaybolmasına neden olan Marko Marin'e, Erkan tarafından tepki gösterildi. İki futbolcu 21'inci dakikada da karşı karşıya geldi. Erkan'ın soldan çalımlarla Galatasaray ceza sahasına girdiği ve şut atmaya hazırlandığı sırada araya giren ve topu kaleye gönderen Marko Marin'e Erkan bir kez daha tepki gösterdi. Marko her iki pozisyon sonrasında taraftarlardan da tepki aldı.

Trabzonspor traftarları maçın 35'inci dakikasında ofsayt düdüğünden sonra kaleye şut çeken Burak Yılmaz'a sarı kart göstermeyen hakem Cüneyt Çakır'ı uzun süre protesto etti.

DİREĞE TAKILDILAR

Trabzonspor 54'üncü dakikada Erkan, 59'uncu dakikada Marko Marin'in şutlarında direğe takılırken, Galatasaray'da 63'üncü dakikada Sinan'ın şutu yan direkten döndü.