Hamzaoğlu'nun yardımcılarıyla birlikte hazırladığı gidecekler listesini Başkan Dursun Özbek'e sunacağı, takımda kalmaları halinde şans bulamayacak bu isimlerin oynayabilecekleri takımlara gitmeleri gerektiğine kendilerini ikna edeceği öğrenildi. Hamzaoğlu'nun Özbek'le yapacağı görüşme sonrasında bu listede yer alan oyuncuları bizzat kendisinin arayacağı vurgulanırken, bir sonraki adım olarak da yeni sözleşme teklif edilecek Sabri'yle masaya oturulacağı ifade edildi.

Sabri'ye 2+1 yıllık sözleşme teklif edecek olan yönetimin teknik direktör Hamza Hamzaoğlu'nun raporu doğrultusunda takviye istenilen bölgeler için çalışmalara başlayacağı belirtildi. Başkan Özbek'in şu ana kadar bazı isimlerle yapılan ön görüşmeler hakkında da genç teknik adamı bilgilendireceği vurgulandı.

Hamza Hamzaoğlu'nun forvet, stoper ve sağ bek mevkilerine mutlaka transfer istediği ve bu görüşünü başkana da ileteceği belirtilirken, ön görüşme yapılan isimler arasında uygun görülenler olması halinde çalışmaların o oyuncular üzerinde yoğunlaşacağı belirtildi.

Futbolla bizzat ilgilenecek olan Özbek'in transfer çalışmalarını da yakından takip edeceği ve Perşembe gününden itibaren dört koldan transfer çalışmalarına girişileceği öğrenildi.