Ligin hemen başında Başakşehir ve Fenerbahçe maçları için acele transfer yapmanın yerine temkinli davranarak ligin sonunda şampiyonluğu getirecek transferleri yapmayı planlıyor.

Galatasaray’ın önü ve arkası tıkır tıkır işliyor ancak tecrübeli teknik adamın sıkıntısı takımın göbeğinde. Bir ön libero ve oyununun iki yönünü oynayacak bir de 8 numara arayan Terim, buna rağmen aceleci davranmıyor.

Bu sezon ligin en az 2 ay daha uzun oynanacağını bilen tecrübeli teknik adam, kesinlikle hatalı transfer yapmamaktan yana. Başlayan Eylül ayını transferin Ağustos ayı olarak gören Fatih Hoca, sürekli olarak: “Asıl fırsatlar Ekim’in ilk 5 gününde ortaya çıkacak” diyor.

Terim, Eylül ayı içinde oynanacak Başakşehir ve Fenerbahçe maçlarının transferler yetişmediği için kaybedilmesi durumunda taraftarların kendilerini hedef alacağı iddialarına ise, “Benim için derbi kaybetmek önemli değil. Benim için önemli olan ligi kazanmak” diyerek, sessiz ve sakin kalınmasını destekliyor.

Takımın 6'sı Taylan, 8'i Belhanda

Öte yandan Taylan Antalyalı sezon öncesi kampında Terim’in jokeri oldu. Genç oyuncu hem 4-2-3-1'de Donk’la beraber çift ön libero oynuyor. Hem de diğer sistemlerde box to box ve orta saha oyuncusu olarak forma giyebiliyor.

Ayrıca geldiği günden bu yana kendisinin 10 değil 8 numara olduğunu söyleyen Belhanda’yı ise Terim sezon öncesi kampında sürekli bu mevkide denedi.

Fotomaç