Galatasaray'ın deplasmanda aldığı 2-0'lık galibiyeti değerlendiren Ulueren, çok çarpıcı ifadeler kullanarak şampiyon olmasını istediği takımı da açıkladı.

İşte o yazı;

"Kabul etmeliyim, G.Saray’ın bu kadar rahat kazanacağını hiç ama hiç tahmin etmezdim. Hamza Hoca doğru bir takım ve doğru bir taktikle oyuncularını sahaya sürünce, Muslera ve Burak Yılmaz da kusursuza yakın oynayınca Akhisar Belediye’nin gardı 22. dakikada düştü.

Öncelikle Muslera yine harika oynadı. Gerçekten Muslera, Türkiye’nin uzak ara en iyi kalecisi. Bazıları bir de Muslera’yı Volkan Demirel’le mukayese etmeye kalkmaz mı? Şaşırıp kalıyorum. Öncelikle Muslera her saniye oyunun içinde, konsantre ve çok fit bir yapıda. Volkan sürekli oyundan kopuk ve kilolu. İşte bu sıradan nedenler bile iki kaleci arasındaki farkı net ortaya koyuyor. G.Saray olur da şampiyon olursa en büyük katkı F.Bahçe maçında Kuyt’ın golünde hatalı da olsa Muslera’nın.
 
Ve Burak Yılmaz. Belli ki geçen hafta içinde kendine çok iyi bakmış. Zaten sahaya ilk ayağını sürdüğü anda maçı kafasında oynamış ve inanmış bir görüntüsü vardı. Zaman zaman hakemlerle uğraşmasa ve kaleye biraz daha yakın oynasa hat trick yapardı. İlk 11’de çıktığı 22 maçta 16 gol atması, kısacası 122 dakikada 1 gol bulması bile Burak’ın vazgeçilmez bir oyuncu olduğunu kanıtı. 
 
Evet kendini gereksiz yere atması, hakemlerle olumsuz diyaloğu ve ofsayta düşmesini ben de zamanında çok eleştirdim ama hakkını verelim Burak Yılmaz Türkiye’nin Hakan Şükür’den sonra en golcü ve yıpratıcı santrforu.
 
KALBİM BEŞİKTAŞ’TAN YANA
 
Muslera ve Burak dışındakilerde durumu idare etti. Kötü oynayan yoktu ama çok da iyi oynadıklarını söyleyemeyiz. Şu net ortaya çıktı ki; şu an G.Saray ve Beşiktaş, F.Bahçe’den futbol olarak önde. En önemlisi bu iki takım daha disiplinli ve arzulu. Kanımca G.Saray-Beşiktaş maçını kazanan şampiyon olabilir. Yine de kahinlik yapmak istemiyorum. Kalbim bu sene Beşiktaş’ın şampiyon olmasından yana ama Biliç’e güvenmiyorum.
 
Dün yine Yasin iyi koşular yaptı, Sneijder bir-iki şut dışında hiç katkı vermedi, Emre etkiliydi, defans hata yapmasına rağmen Akhisarlı oyuncuların beceriksizliği ve tecrübesizliği sayesinde dünü gol yemeden kurtardılar.
 
Sonuç olarak G.Saray zor bir deplasmandan 3 puan çıkardı ve tüm maddi olumsuzluklara rağmen yarışa devam dedi."