Tüzemen ve Timurlenk'in sözleri şöyle:

LEVENT TÜZEMEN: İKİSİ DE ŞART

Kanatlara hızlı bir oyuncu lazım! GEDSON ve Halil'i G.Saray alırsa önemli bir hamle yapmış olur. Gedson; iki yönlü oynayan bir oyuncu. Çabuk, hızlı ve mücadeleci. Halil; zeki, vücudunu iyi kullanan, golü koklayan, modern bir forvet. Bu iki futbolcu ciddi güç katar.

GARRY VE HENRY GİBİ

Ama G.Saray'ın ben hala hızlı bir kanat oyuncusuna ihtiyacı olduğunu düşünüyorum. PSV, G.Saray'ı hızlı isimleriyle ile alt etti. Terim'in Rodrigues ya da Onyekuru gibi hızlı ama tekniği ve gol vuruşu daha iyi olan bir kanat oyuncusuna ihtiyacı var.

BÜLENT TİMURLENK: NET GOLCÜ LAZIM

Net golcün yoksa İŞİNİZ ÇOK ZOR

Berkan, G.Saray için çok isabetli bir transfer. Gençleştirme politikasının son halkası olarak Gedson ve Halil de geçen sezon verdikleri güven ile Florya'ya dönerlerse G.Saray geleceği olan bir kadro kurmuş olur.

ŞAMPİYONLUK İÇİN YETMEZ

Ama bu kadro şampiyonluk için yeterli olmaz. Futbolda yaş ortalaması çok şey ama her şey değil. Son dönemde G.Saray, obsesif olarak buna kafayı takmış durumda. Net bir golcüsü olmayan takımın yarışta işi zor.

RAKİPLERE BAKALIM

Trabzon Cornelius'u, Beşiktaş Batshuayi'yi alırken F.Bahçe kaliteli bir merkez santrfor peşinde koşarken, Falcao bir kenara, G.Saray'ın Diagne ya da Mohamed'siz bir ilk 11 düşünmemesi lazım.

(Sabah)