Ali Dürüst ile Abdurrahim Albayrak, 4. yıldız konusunda işi şansa bağlamamak için Hamza Hamzaoğlu ile birlikte bir zirve gerçekleştirdi. Öncelikle futbolcuların genel kurullardan etkilenmemesi sağlanacak, takımdaki isimlerin hak edişleri ve primleri gününde ödenecek. Başkan Duygun Yarsuvat da sık sık takımı ziyaret edecek.

Galatasaray’da 11 haftalık süreç için olağanüstü hal ilan edildi, başta Ali Dürüst ve Abdurrahim Albayrak olmak üzere, şampiyonluğa kadar herkesin elini taşın altına koyması istendi.

Fenerbahçe yenilgisiyle beraber rakipleriyle arasındaki puan farkı kapanan Cim-Bom’da 4. yıldız için önlemler paketi hazırlandı. Başkan yardımcısı Abdurrahim Albayrak ile  Sportif AŞ yöneticisi Ali Dürüst, kalan 11 haftada  futbolcuların ve teknik heyetin daha iyi konsantre olabilmesi için önceki  gün teknik direktör Hamza Hamzaoğlu’nun da katılımıyla bir toplantı gerçekleştirdi. Albayrak’ın ofisinde yapılan zirvede Galatasaray’ın  önündeki maçlar, futbolcuların son durumu ve motivasyonu ile kulübün mart ayı içinde yaşayacağı mali genel kurulun masaya yatırıldığı öğrenildi.

Albayrak ile Dürüst’ün, futbolcuların sözleşmeleri kapsamındaki hak ediş ve primlerinin ödenmesi için yoğun mesai harcadıklarını, herhangi bir problem yaşanmayacağı Hamzaoğlu’na iletildi. Ayrıca Başkan Duygun Yarsuvat’ın Florya’ya daha sık gelerek futbolcuları ziyaret etmesinin sağlanması kararlaştırıldı.

Bununla birlikte Albayrak ve Dürüst’ün Florya’daki yoğun mesailerini artıracağı, şampiyonluk yolunda takımın yanında olduklarının mesajını sağlamlaştıracağı bildirildi. İki yöneticinin, takımın seçimlerden etkilenmemesi için Hamza Hamzaoğlu’nu görevlendirdikleri belirtildi.