Galatasaray’da Kevin Grosskreutz seferberliği... Yunanistan’da Panthrakikos’la oynanan hazırlık maçında ilk kez Sarı-Kırmızılı formayı terleten Alman futbolcu, performansıyla yüzleri güldürmüştü.

Saha içinde hem mücadelesi hem tekniği hem de hırsıyla göz dolduran Grosskreutz, 60 dakikada 3 ayrı pozisyonda kusursuz bir şekilde oynayarak, tam bir joker olduğunu kanıtladı. Sezonun ikinci yarısında lisansının da çıkmasıyla yeni bir transfer edasıyla Galatasaray taraftarının karşısına çıkacak olan Grosskreutz’dan o dönemde en iyi şekilde yararlanmak için, Hamza hoca özel bir çalışma programı hazırlattı. Kevin, devre arası kampına kadar bu programı uygulayarak, kondisyon açısından takım arkadaşlarının seviyesine yaklaşmaya çalışacak.

Hamzaoğlu çok güveniyor

Grosskreutz hakkındaki memnuniyetini, Panthrakikos maçı sonrası dile getiren Hamzaoğlu, Alman futbolcunun takıma dönüşünü artık dört gözle bekliyor. Kevin’la bir görüşme yapan Hamza hocanın, “Sana çok güveniyorum. Bu şekilde çalışmaya devam et. İkinci yarıda sana çok ihtiyacımız olacak” dediği öğrenildi.