Duygun Yarsuvat’ın görevi teslim edeceği mayıs ayındaki başkanlık seçiminin kazananı Hamza Hamzaoğlu olacak. Sarı-kırmızılılarda başkanlığa oynayan Turgay Kıran, Dursun Özbek ve Adnan Öztürk, hoca ile sözleşme uzatmayı planlıyor.

G.SARAY’DA mayıs ayında yapılacak olan seçimli genel kurulda kimin başkan seçileceği merakla beklenirken seçimin ilk kazananı ise Hamza Hamzaoğlu olacak. Mevcut başkan Duygun Yarsuvat’ın göreve ilk geldiği günden beri ısrarla söylediği şekilde, seçimde aday olmayacağını açıklamasının ardından isim sarı-kırmızılı kulübün başına geçmek için adaylığa talip oldu.

HAMZAOĞLU ÇARE OLDU

ŞU ana kadar başkanlık için Turgay Kıran, Dursun Aydın Özbek ve Adnan Öztürk adaylıklarını açıklarken seçim süreci futbol takımını da son derece yakından ilgilendiriyor doğal olarak. Süper Lig’de sezona Cesare Prandelli ile start veren sarı-kırmızılılar, İtalyan teknik adamla aşı bir türlü tutmayınca çareyi Hamza Hamzaoğlu’nda bulmuştu.

HOCANIN KREDİSİ ZİRVEDE

HAMZA Hoca ile iyi bir çıkış yakalanmasının ardından genç teknik direktörün camiadaki kredisi artarken sezon sonu bitecek olan sözleşmesinin akıbeti de merak konusu haline geldi. Fakat kulislerde dolaşan bilgilere göre Hamzaoğlu takımın başında kalacak. Mayısta seçime girecek olan 3 başkan adayı da Hamza Hamzaoğlu ile yola devam etmeyi planlıyor.

Kaynak: Sampiy10.com