İşte Büyüka'nın sözler

BU İŞTE BİR TUHAFLIK VAR

Galatasaray’ın hafta içi oynadığı Lazio maçındaki tribün tenhalığı tuhafıma gitmişti. Galatasaray o maçı kazanıp Alanya maçına çıktı. Daha fazla seyirci olur sanıyordum, çok daha azı oldu. Bu işte bir tuhaflık var... Sanki adı konulamamış bir sıkıntı var.

MUSLERA ACI ACI TEBESSÜM EDİYORDU

Yedlin yanlış bir pas için yuhalanırken, kameralar kaptan Muslera'ya döndü, acı acı tebessüm edip başını sağa-sola sallıyordu.

TAKIMIN GENÇLERİ AYAKTA KALAMAZ

Galatasaray’ın en tecrübeli adamına bile bu duyguyu yaşatırsanız, takımın gençlerini ayakta tutamazsınız. O gençler “ya biz de yuhalanırsak” kuşkusunu yaşarsa, ayaklarına gelen topları kaleye değil, dağlara taşlara vururlar.

KOŞMADAN KAZANILMAZ

- G.SARAY: 117.3 km... Lazio: 114.5 km... Belki de bir Avrupalı’dan ilk defa fazla koştuk. Zaten başka türlü kazanamayız.

- BERKAN KUTLU: Lazio maçında 13.124 km... En fazla koşan oyuncu... Durmak yok, koşmaya devam...

- REKOR: G.Saray- Lazio maçı, o akşamki 7 UEFA Avrupa Ligi maçından daha fazla izlenmiş... Ne güzel...

O KADAR KÜÇÜK BİR ÜLKE MİYİZ?

Avrupa maçlarında aldığımız her galibiyeti, aldığımız her iyi sonucu; zafere, destana çevirmeye gerek yok... Galatasaray’ın Lazio galibiyeti, Fenerbahçe’nin Frankfurt beraberliğinden sonra medya başta, böyle bir hava görüyor ve doğru bulmuyorum. Biz o kadar küçük bir ülke miyiz ki, normal bir galibiyeti, normal bir beraberliği zafere, destana çeviriyoruz.

(Milliyet)