Galatasaray'ın bugün yeni hocası olması beklenen Roberto Mancini ülkesi İtalya'da 'şanslı çocuk' olarak adlandırılıyor. Lazio'da dönemin milyarderi Sergio Cragnotti, Inter'de de Massimo Moratti'nin servetlerinin zirve yaptığı dönemde çalışan Mancini, geçen sezon sonunda ayrıldığı Manchester City'de de Birleşik Arap Emirlikleri'nden dünyanın sayılı zenginlerinden Şeyh Mansur'un altında görev aldı. 48 yaşındaki teknik adam bu yüzden İtalyan basını tarafından, "Annesinden şanslı doğmuş" şeklinde değerlendiriliyor. Mancini son olarak Manchester City'den 8.3 milyon Euro yıllık ücret alırken, tazminat olarak da İngiliz ekibinin kendisine 30 milyon Euro ödendiği öne sürülmüştü. 

PLASTİK CERRAHTAN ÇIKMIYOR

Roberto Mancini, kişisel görünümüne son derece önem veren bir teknik adam. Saçlarına özel olarak bakım yaptıran İtalyan teknik direktör, giyimi için de adeta servet harcıyor. 

KIYAFETLERİ ÖZEL YAPIM 

Kış aylarında çalıştırdığı takımların renklerini taşıyan özel atkısıyla karşılaşmalara çıkan Mancini, her zaman takım elbise giymeye özen gösteriyor. Takım elbiselerinin yanı sıra gömleklerini de özel terzisine diktiren 48 yaşındaki teknik adamın ayakkabıları da özel yapım. Deneyimli teknik direktör yüz bakımı için de her maç arasında yüzüne plastik cerrahi yaptırıyor. 

Sabah