"Ben Yasin'i çok seviyorum o da beni çok seviyor. Aramızda maç içerisnde bir sıkıntı çıktı. O da benim gol atma isteğimden kaynaklandı. Ama onun dışında daha önce onun da bana benim de ona yaptığım asistler var."

"YENİ SÖZLEŞMEYİ KABUL EDERİM"

"Galatasaray'da çok mutluyum. Avrupa'dan bana ilgilerin olduğunu duymak benim gururumu okşuyor. Galatasaray'dan bir yenileme teklifi gelirse mutlu olurum ve seve seve kabul ederim. Burada 1 yıl daha kontratım var. Diğer yandan yurt dışından da hem kulüp hem de bim için cazip bir teklif gelirse o zaman bunu da değerlendiririz."

"ARAMIZA KATILACAK ARKADAŞLAR OLABİLİR"

"Sakatlığı olan arkadaşlarımız var ama onun dışında hiçbir şeyden etkilenmeden çalışmalarımıza devam ediyoruz. Önümüzde önemli bir maç var. Sonuçta transfer dönemindeyiz. Aramıza yeni katılacak arkadaşlarımız da olabilir."

"EGOİST OLDUĞUMU DÜŞÜNMÜYORUM"

"Çok genç bir oyuncuyum. Birçok konuyu geliştirmem gerekiyor. En büyük avantajlarımdan biri bu takımda çok tecrübeli arakdaşlarımın olması. Welsey, Podolski, Selçuk'u sayabilirim bu konuda. Her zaman onlardan bir şeyler öğrenmeye çalışıyorum. Eren Derdiyok bir pivot santfor. Pozisyon bulduğumda ona orta yapmaya çalışıyorum. bu anlamda egoist olduğumu düşünmüyorum."

"KULÜP İLE MENAJERİM GÖRÜŞTÜ"

"Galatasaray'dan bana sözleşme teklif edildi. Kulüp ile menajerim arasında bir görüşme gerçekleşti. Burada çok mutluyum. Eğer şartlarımız da uyarsa burada kalmak konusudna hiçbir sıkıntım yok"