Radyospor'a katılan Galatasaray Divan Üyesi Hayri Kozak çok tartışılacak bir açıklama yaptı. Kozak: "Terim bana 'yönetim önüme sözleşmeyi koymadı' dedi."

FLAŞ AÇIKLAMA! YÖNETİM SÖZLEŞME ÖNERMEDİ

Terim ile yolların ayrılmasının ardından konuşan Kozak, "Bu karar bir skandal. Bugün Florya'daydım. Terim ile görüştüm. Galatasaray Yönetimi Terim sözleşmeyi kabul etmedi diyor ama durum böyle değil. Terim'in bana aktardığı şöyle: 'Sözleşmeyi uzatma kararını ben gazetelerden okudum.Galatasaray Yönetimi sözleşmeyi uzatma kararı aldı ama ben bu sözleşmeyi hiç görmedim. Bana böyle bir sözleşme gelmedi.' Yani ortada bir sözleşme yok" diye konuştu.

AYSAL NE DEMİŞTİ?

Bugün karar öncesi konuşan Ünal Aysal ise sözleşmeyi Terim kabul etmedi demişti.
Aysal şöyle konuşmuştu: "Birinci seneyi doldurduktan sonra hocamızın sözleşmesini direkt 2 sene uzattık. Yani 2014'e kadar hocamızla anlaşmamız geçerlidir. Hocamızın Mayıs 2014'e kadar sözleşme bulunmaktadır. 2 sene uzatma teklifinin temeli budur. Şimdi 2 senelik sözleşme önerdik. Antalya maçından sonra hocamızı bunu kabul etmeyeceğini söyledi. "Birer birer gidiyorduk, şimdi niye iki oldu?" dedi. Emek onun emeğidir. Hocamız bunu nasıl değerlendirmek istiyorsa, öyle değerlendir"