Galatasaraylı eski futbolcu ve futbol yorumcusu Hasan Şaş, NTV Spor'da Futbol Aktüel isimli programda Galatasaray'ın transfer sezonunu değerlendirdi.

Sarı-kırmızılı takımın transfere ihtiyac duyduğu bölgeleri değerlendiren Şaş'ın açıklamaları şu şekilde:

"Galatasaray'ın 6 transfere ihtiyacı var. Sol bek, sağ bek, iyi bir stoper, kanatlar ve forvet. Sabri iyi sezon geçirdi ama Şampiyonlar Ligi olacağı için 50 maçı kaldıramaz. Stoperde Semih'le oynayacak oyuncu lazım. Burak her zaman aynı performansı segileyemez mutlaka santfor alması lazım ki arıyorlar. Olcan ve Yasin iyi oyuncular ama yeterli olmayabilir. Buraya da transfer lazım. Bu isimleri tutup 6 tane iyi yabancı oyuncu alınırsa hem Şampiyonlar Ligi'nde hem ligde başarılı olabilirler. Devler Ligi'nde gruptan çıkıp ligde de devam edebilirler. Ama bu mevkilere Alex Telles ve Sabri'den iyi olmayan oyuncuları alırlarsa Türkiye Ligi'nde de sıkıntı yaşlayabilirler."

"FARK YARATACAK TRANSFER LAZIM"

"Galatasaray şampiyon olmuş bir takım iskeleti var. Tek yapacağı şey 6 tane yabancı alması lazım. Ama kadrodaki oyuncularla aynı düzeyde değil fark yaratacak yabancılar olması lazım."