6+0+4 yabancı oyuncu sistemine en çok itiraz eden kulüplerin başında gelen ve yabancı oyuncuların AB statüsünde sayılması için hukuk savaşı başlatan G.Saray sezonun ilk resmi maçı olan Süper Kupa finali öncesi özellikle savunmada kadro sıkıntısı yaşıyor. Nedeni ise yeni sistem gereği sadece 6 oyuncusunu kadroda ya da kulübede oturtabilecek olan sarı-kırmızılılar 4 ismi tribüne göndermek zorunda kalacak.

ÇARE CEYHUN!

Bu durumda Muslera, Eboue, Chedjou, Melo, Sneijder ve Drogba alternatifsiz isimler oldukları için sahada yer alacak 6 yabancı olacak. Dany, Amrabat, Riera ve Elmander ise tribüne çıkacak. Savunma da Eboue, Chedjou, Semih ve Hakan Balta’dan oluşacak. Sabri cezalı olduğu için sağ bekin, Riera tribünde olduğu için sol bekin alternatifi yok. Yine Dany’nin de sınıra takılması ve sakatlıktan çıkan Gökhan’ın tam hazır olmaması nedeniyle stoperde de sıkıntı var.

Olası bir sakatlık bahis siteleri ya da ceza durumunda sarı-kırmızılıların savunmayı takviye edebileceği isimler sadece esas mevkileri defans olmayan Ceyhun ve Erman.


GALATASARAY DERBİYE HAZIR