Galatasaray'ın UEFA Şampiyonlar Ligi D Grubu'ndaki rakiplerinden Schalke 04'ün patronu Domenico Tedesco, Alman basınına değerlendirmelerde bulundu.

Porto ile oynayacakları ilk maçın önemli olduğunu dile getiren Domenico Tedesco, grubun kolay görünmesine rağmen üst düzey olduğunu dile getirdi.

Şampiyonlar Ligi'nin kendileri için önemli bir hikaye olduğunu dile getiren genç teknik adam ''Şampiyonlar Ligi için bir yıl boyunca emek verdik ve başardık. Schalke geri döndü, yeniden bu arenada boy göstermek için sabırsızlanıyoruz. Bizim için harika bir hikaye yazma fırsatı olacak'' dedi.

''GRUBUMUZDAKİ ÜÇ TAKIM DA LİGLERİNDE ŞAMPİYON''

Kendileri dışında gruptaki 3 takımın da şampiyon olduğunun altını çizen Tedesco, ''Bence herkes 1. torbadan daha büyük bir takım bekliyordu. Şu anda nispeten daha küçük bir takım çektik. Kimseyi küçümsemiyoruz. Grubumuzda yer alan Galatasaray, Porto ve Lokomotiv kendi ülkelerinin şampiyonu. Bu yüzden bence üst düzey bir grupta yer alıyoruz'' ifadelerini kullandı.

UEFA Şampiyonlar Ligi D Grubu ilk haftasında Galatasaray taraftarı önünde Lokomotiv Moksova ile Schalke ise sahasında Porto'yu konuk edecek.