Ara transferde adeta fırtına gibi esen Galatasaray yeni sezon için de kolları sıvamış durumda...

Birçok ülkede araştırmalar yapan ve teknik direktör Mancini ile sürekli temas halinde scout ekibi de genç yetenekleri Galatasaray'a kazandırmak için büyük çaba harcıyor. Alex Telles, Lucas Ontivero ve Izet Hajrovic gibi sürpriz transferlerin altında imzası bulunan scout ekibi şu anda en büyük mesaiyi forvet transferi için harcıyor. Sezon sonunda takımdan ayrılması beklenen Didier Drogba'nın yerine gelecek vadeden ve maliyeti düşük bir golcü arayan scout ekibi, teknik heyete beklenen ismi verdi. Alınan bilgilere göre bu isim, Palmeiras formasını giyen Leandro Moura...

Geçen sezon Brezilya 2. Ligi'nde mücadele eden Palmeiras tarafından Gremio'dan kiralanan 20 yaşındaki Leandro, 30 maçta attığı 16 golle tüm dikkatleri üzerine çekti. Palmeiras da bunun üzerine genç yıldızın bonservisini 1.5 milyon Euro karşılığında aldı. Hücum hattının her bölgesinde görev yapabilen Leandro ayrıca asistleriyle de dikkatleri çekiyor. 2012 yılında Gremio formasıyla Brezilya 1. Ligi'nde boy gösteren genç futbolcu, 22 maçta 7 gol atmayı başarmıştı. Leandro, Luis Felipe Scolari tarafından 1 kez de Brezilya Milli Takımı kadrosuna alındı. Bolivya karşısında forma giyen Leandro 1 de gol attı.

MANCINI RAPORLARI İNCELEMEYE ALDI

Teknik direktör Mancini'nin ekibiyle beraber Leandro'nun raporlarını ve maç görüntülerini inceleme altına aldığı öğrenildi. Eğer İtalyan hocadan onay gelirse Galatasaray yönetimi hemen Palmeiras ile temasa geçecek. Birçok Avrupa kulübünün listesinde olan Leandro'nun bonservisi için Brezilya kulübünün 3.5 milyon Euro istediği öğrenildi.