Camianın neredeyse büyük bir bölümünün mayıs ayında erken seçime gitmesini istediği başkan Dursun Özbek’in, seçim kararını aldığı ancak men yasağını savuşturmak için Avrupa vizesi arayan takımın etkilenmemesi adına henüz bunu açıklamadığı iddia edildi.

Daha önce seçime sıcak bakmayan Başkan Dursun Özbek’in, Antalyaspor mağlubiyetinin ardından inadından vazgeçtiği ifade edildi.

Yoğun baskılar ve kötü sonuçlar nedeniyle kongreye gitme düşüncesini yakın çevresiyle paylaşan Özbek’in, “Ancak şimdi seçim kararı aldığımı açıklarsam, futbolcular mücadeleyi tamamen bırakır. Bu da Avrupa hakkını kaybetmemize yol açabilir” dediği öğrenildi.

HAZİRAN'DA SANDIK BAŞINA

Kulübe yakın kaynaklardan alınan bilgilere göre başkanın 26 Mayıs’taki Türkiye Kupası maçı sonrasında seçim kararını açıklayacağı ve haziran ayında kulübü erken seçime götüreceği belirtiliyor.

Dursun Özbek’in, resmi olarak seçim kararını açıklaması durumunda aday olup olmayacağı merak ediliyor.

NEREDEN NEREYE...

67 yaşındaki Dursun Özbek, 23 Mayıs 2015’te G.Saray’ın 36. başkanı oldu.

Duygun Yarsuvat’tan bayrağı devralır devralmaz şampiyonluk sevinci yaşayan Dursun Özbek, 3 kupalı, 4 yıldızlı unutulmaz sezona başkan olarak adını yazdırdı.

Ancak bu sezon yaşanan çöküşte geçicilerle birlikte 5 hocayla (Hamza Hamzaoğlu, Taffarel, Mustafa Denizli, Orhan Atik ve Riekerink) çalışarak tarihe geçti.

Kaynak: Habertürk