Başkan Mustafa Cengiz, yeniden aday olup olmayacağı konusundaki soruları geçiştirdi ancak kendisine yakın kaynaklar adaylığın söz konusu olmadığını belirtiyorlar. Büyük iddia ise kulislerde dolaşıyor. Buna göre Mustafa Cengiz istifa edecek.

Galatasaray'da kazan kaynıyor. Mustafa Cengiz, “Sağlığınız nedir, durumunuz nedir diye soran olmadı. Hastaysan ne işin var zaten burada. Hizmet edeceksen sağlıklı olacaksın” açıklamasından sonra Galatasaray’da yepyeni bir iddia gündeme geldi. 

O iddiaya göre Başkan Cengiz sağlık nedenlerini öne sürecek. İstifa edecek. 31 Aralık’tan önce seçime izin verilmeyeceği için yeni başkan seçilemeyecek. Bu sayede başkanlık görevi asbaşkan Abdürrahim Albayrak’a geçecek.

İhale, seçim gündeme gelince kulüpten tüm alacaklarını tahsil eden, Bankalar Birliği’nden istenen 25 milyon euro’luk krediye bu kez kefaletini koymayan ve Ekim ve Kasım ayları için futbolcu ödemeleri nedeniyle gereken paranın bulunması noktasında elini taşın altına sokmayan Abdürrahim Albayrak’a kalacak. 

16 KASIM’DA YİNE BİR DURUŞMA VAR

Galatasaray camiası bir kez daha mahkemeden çıkacak kararı bekliyor… geçen yıl kongrede alınan idari ibrasızlık kararı için tedbir kararı aldırılmıştı. O tedbirin kaldırılması için muhalifler mahkemeye gitti. Mahkeme kararını 16 Kasım’da açıklayacak. Burada tedbir kararı kalkarsa, Mustafa Cengiz yönetimi zorunlu olarak seçime gitmek zorunda kalacak. Ancak Cengiz zaten seçim kararını açıklamıştı.

Kaynak: Fotomaç