Burak Elmas ve kurmaylarının ibra edilmemesi sonrasında gerçekleşecek seçim öncesi adaylarda son durum şu şekilde...

ÇOK ADAYLI SEÇİM İHTİMALİ AZ

Listelerin teslim edilmesi için son tarihin 8 Nisan olması nedeniyle başka isimlerin hazırlık için yeterli zamanının olması çok adaylı seçim ihtimalini düşürdü.

METİN ÖZTÜRK: EN HAZIR İSİM

19 Haziran 2021’deki seçimde de aday olan ve aldığı oy ile dikkatleri çeken Metin Öztürk, en hazır isim olarak görülüyor. Öztürk’ün seçimden sonra da ekibini koruması ve sürekli olarak toplantılar düzenlemesi avantajı olarak gösteriliyor. Metin Öztürk’ün kısa süre içerisinde de listesini divan başkanlığına vereceği öğrenildi.

EŞREF HAMAMCIOĞLU

Sarı-kırmızılı kulüpte adaylık için adı geçen diğer isim ise Eşref Hamamcıoğlu...

HAMAMCIOĞLU; LİSELİLER İLE...

Son seçimi 41 oyla kaybeden Hamamcıoğlu’nun liselilerin desteği ile seçime girmesi bekleniyor. Hamamcıoğlu’nun, mali yönden nasıl mesajlar vereceği ve hangi isimleri listesine alacağı merakla bekleniyor.

DURSUN ÖZBEK

Camianın ileri gelenlerinin ikna etmeyi istediği eski başkan Dursun Özbek, seçime kesinlikle girmeyi düşünmüyor. Özbek’in, istediği tek adaylı seçim ihtimalinin düşük olması nedeniyle aday olması beklenmiyor. Faruk Süren ve Ali Dürüst gibi isimler Özbek’i ikna etmek için yoğun mesai harcasa da olumlu bir yanıt alamadı.

ÜNAL AYSAL

Eski başkanlardan Ünal Aysal çevresine, “Bir değerlendirme yapacağım. Cuma gününe kadar kararım netleşir” diyerek adaylık için açık kapı bıraktı.

SÜREN SÜRPRİZİ

Galatasaray’ın ileri gelenlerinden Ahmet Ocaklı, Dursun Özbek’in seçime girmemesi durumunda yeni bir isim ortaya attı. Ocaklı’nın, Başkan Burak Elmas’ın kayınpederi ve Cim-Bom’un eski başkanını çatı aday olarak sunduğu ifade edildi. Süren’in buna ne cevap vereceği daha sonra ortaya çıkacak.

(Sporx)