Hamamcıoğlu’nun Cemal Özgörkey aracılığıyla Cenk Ergün ve Brad Friedel’le çalışmaya hazırlandığı ortaya çıkmıştı. Ergün’ün ortak olduğu Ispanyol menajerlik şirketinden bir teknik adam ve bazı oyuncularla anlaştığı iddia edilmişti.

Bugün benzer bir iddia daha ortaya atıldı. Galatasaray’ın diğer bir başkan adayı Metin Öztürk’ün de transfer görüşmelerine start verdiği belirtildi. Öztürk’ün asbaşkan olarak görev vermeyi düşündüğü Nasuhi Sezgin, Hatayspor Başkanı Lütfü Savaş’la Aaron Boupendza için bir görüşme yaptı.

Sezgin, Savaş’a: “Boupendza için bize bir rakam söyleyin. Kendimizi ona göre hazırlayalım. Biz bu seçimi kazanacağız. Taraftara hediyemiz de Boupendza olacak.” dedi. Savaş, bonservisinin 8.5 milyon Euro olduğunu söyledi.

Nasuhi Sezgin ise “Haziran’ın 20’sinde bir kez daha sizi rahatsız edeceğim.” diyerek Savaş’a teşekkür etti. Gelen bilgiler ise Boupendza için Hatayspor’un önüne şu ana kadar 5 milyon Euro’dan fazla bir teklif gelmediği öğrenildi.

Omar Elabdellaoui'nin durumu bekleniyor

Sağ beke takviye yapılıp yapılmayacağına, Omar Elabdellaoui'nin durumuna göre karar verilecek.

Gözündeki sorun sebebiyle tedavisi süren Norveçli futbolcunun oynayacak duruma gelmesi halinde, bu ikiliyle yola devam edilecek. Ancak Omar'ın bir süre daha takımdan ayrı kalacağına karar verilirse, sağ beke de bir transfer gerçekleşecek.

Kaynak: Fotomaç