Fırat Develioğluyla ilgili ilgiç bilgiler ortaya çıktı...

FIRAT DEVELİOĞLU KİMDİR?

Kazakistan’ın etkili işadamlarından biridir. Galatasaray eski sicil kurulu başkanı Serdar Eder ve gazeteci Fatih Altaylı’nın Galatasaray Lisesi 113. döneminden sınıf arkadaşı olan Fırat Develioğlu, aynı zamanda başkan adayı Eşref Hamamcıoğlu'nun ikinci başkanı olarak görev yapacak olan Osman Kocaman’ın da sınıf arkadaşı. Uzun yıllardır Kazakistan’da yaşayan Develioğlu, şu anda Türkiye’de mümessillik faaliyetleri yürütüyor. Fırat Develioğlu, başkan seçilmeden önce Burak Elmas'a destek mesajı vermişti.

CEM UZAN DETAYI

Ferit Develioğlu'nun aynı zamanda Fransa'da yaşayan Cem Uzan'la çeşitli kollarda iş ortaklığı da bulunuyor.

Uzan'ın İstanbulspor'u aldığı dönemde yöneticilik yapan Develioğlu'nun önümüzdeki süreçte nasıl bir yol alacağı şimdilik bilinmiyor.

BURAK ELMAS: "BENİM BİR ALAKAM YOK"

Burak Elmas, seçimin iptalinden sonra şu sözleri kullandı:

"Tedbir kalktı ama üyemiz, istinaf başvurusu yaptı. Bizim bilgimiz yokken, 16:00 civarı böyle bir kararla ilgili şeyler ortada dolaşmaya başladı. Kim servis ettiyse, bir gün önceden bu kararı biliyorlardı. Sonra bize linç başladı. Bu kararla benim alakam yok. Mahkemenin aldığı tedbir kararı sonrasında bizim bir talebimiz olmamasına rağmen bizim seçime girebilme şansımız doğdu. Ancak bizim böyle bir talebimiz olmadığı için adaylar görüştük ve tedbir kararını kaldırttık."

Kerem Aktürkoğlu, Okan Buruk'tan özür diledi Kerem Aktürkoğlu, Okan Buruk'tan özür diledi

"Galatasaray Başkanı olarak Fırat Develioğlu'ndan açtığı davayı geri çekmesini rica ettim ancak kendisi geri çekmek istemedi. Bankalar Birliği ödemeleri yapılamadığı takdirde ileriki dönemde bankaların istediği isimler başkanlık koltuğunda oturabilir."

(Fotospor)