Bugün TV'de Özgür Sancar ve Merve Dinçkol'un sunduğu Sporextra Programı'na katılan Doğan, ''Irkçılık yapana, hakeme tükürene, kafasına poşet geçirip, ırkçı küfür edenlere ceza yok, Drogba ve Eboue'ye disipline sevk ediliyor. Biz de bu yüzden TFF Yönetimi'nin istifasını istiyoruz. zaten defalarca istedik. Türkiye'ye yakışmayan bir TFF olarak görüyoruz. Sadece biz değil, bir çok kulüp aynı şeyi düşünüyor'' dedi. 
 
TÜRKİYE'NİN SORUNLARINI AĞIRLAŞTIRAN BİR FEDERASYON BU FEDERASYON 

Sedat Doğan, sözlerine şöyle devam etti:

''TFF Disiplin müfettişleri, Galatasaray'la ilgili ne zaman bir konu olsa hiç tereddüt etmeden, elleri alışık buna; ceza için PFDK'ya sevk ediyorlar. Biz, taraftarımızla birlikte bunu sistematik olarak Galatasaray'a karşı bir önyargı var diye algılıyoruz. Biz de bu yüzden TFF Yönetimi'nin istifasını istiyoruz. zaten defalarca istedik. Türkiye'ye yakışmayan bir TFF olarak görüyoruz. Sadece biz değil, bir çok kulüp aynı şeyi düşünüyor. Türkiye'ye yakışmayan, Türkiye'nin sorunlarını çözemeyen, ağırlaştıran bir federasyon bu federasyon.''
 
BIRAKSINLAR GİTSİNLER; ORAYA YAKIŞMIYORLAR 

Federasyonun çifte standart uyguladığını ifade eden Doğan, ''Benim oyuncularıma muz sallanmış, kafalarına poşet geçiriyorlar, ırkçılık yapıyorlar, bunlara ceza vermiyorsun; Martin Luther King'ten daha önemli bir siyasal tarih sembolü olan, Atatürk bizim için ne ise, Mandela Afrikalılar için aynı anlama sahip, Mandela vefat ediyor ve bunun üzüntüsüyle Drogba ve Ebue mesaj gönderiyor, dünya toplumlarına; hem de kim gönderiyor, dünyada en çok tanınan 10 tane futbolcudan bir tanesi olan Drogba yapıyor. Ne zaman yapıyor, maçtan çıkarken yapıyor. Ebue ne zaman yapıyor, maç bitmiş formasını çıkarıyor. Forma üzerinde bir marka ismi yazarken bir şey olmuyor da biri öldüğü zaman ya da seni  seviyorum dediğinde bir şey olmuyor da Drogba ve Ebue bunu yaptığında mı sorun oluyor? Buradaki ne müfettişler, ne displin kurulu hakikaten yakışmıyorlar. Bu arkadaşlar bıraksınlar gitsinler'' diye konuştu.  
 
TÜRK KÜLTÜRÜNE UYMUYORSUNUZ, TFF MANDELA İÇİN BAŞSAĞLIĞI MESAJI YAYIMLADI MI? 

Federasyonun Türk kültürüne uymadığını savunan Sedat Doğan, ''Ben geçen sene yaşananlara, Melo'ya tükürmediği halde tükürdü diye ceza verilmesine, tüküren bir başka takım oyuncusuna ceza verilmemesini, ırkçılık yapanlara ceza verilmemesi konusuna hiç girmiyorum. Küfür edenler var. Muz sallayanlar var. Kafasına poşet giyenler var. Bunlara bir şey yapılmıyor. Irkçılığı kaldıran, bunun için mücadele etmiş bir insanın ölümündeki tayziyeye ceza veriyorsanız siz zaten Türk kültürüne de uymuyorsunuz. Biz de hoşgörü diye bir şey vardır. Her şeyi bırakın bir kenara.. Ben merak ediyorum. TFF Yönetimi, Nelson Mandela öldüğü zaman bir başsağlığı mesajı yayımladı mı? Bir taziyede bulundu mu?  Ya da Güney Afrika Futbol Federasyonu'na bir başsağlığı mesajı gönderdi mi?'' dedi.  
 
MANCINI'Yİ BAŞARISIZ GÖREMEYİZ 

Juventus maçına ve futbol takımının son durumua da değinen Doğan, "Bence Galatasaray sorun gibi görünen şeyleri yavaş yavaş atlatacaktır. Mancini'yle ligde 6-7 tane maç yaptık. Bunlarda 2 mağlubiyet, 1 beraberlik aldı. Geri kalanı galibiyet, takımı geneli içiresinde baktığımızda başarısız göremeyiz. Puan farkını kapanması için kazanmaya devam etmemiz gerekiyor. Juventus maçında takımımız elinden geleni yapacak'' şeklinde konuştu.