Perşembe günü yapılan taktik antrenmanında Hollandalı teknik adam tercihini yaptı, Selçuk'u da yedek takımda oynattı. Bu üçlü arasında kendini dışarıda bulan Selçuk büyük hayal kırıklığı yaşarken, yedek kalmayı hazmedemedi.
 
Ertesi gün yapılan antrenmanda Selçuk, "Halsizim" diyerek idmanda yer almadı. Bağırsak enfeksiyonu geçirdiği belirtilen ve grip olduğu da vurgulanan Galatasaray Kaptanı, takımın bu çalışmasında yer almadı. Selçuk gibi bağırsak enfeksiyonu geçirdiği söylenen diğer isim de, Lukas Podolski idi. O da cuma günkü antrenmanda yoktu.
 
"Halsizim" diyerek bir idman kaçıran Selçuk'un bir gün sonra hemen iyileşmesi(!) ve bir sonraki antrenmanda yer alması ise manidar bulundu. Bu durum, "Selçuk'un kaprisi" olarak yorumlandı.
Nitekim Galatasaray Teknik Direktörü Riekerink de, dün Kadıköy'de sürpriz bir 11 sahaya sürdü. Selçuk ile Podolski yedek kalırken, Hollandalı teknik adam Sinan Gümüş ve De Jong'a şans tanıdı. Bu arada Serdar Aziz de, ligde Galatasaray formasıyla ilk maçına Fenerbahçe karşısında çıktı.
 
Maçta olay çıkardı 
 
Fenerbahçe karşısında ikinci yarıda ısınan Selçuk İnan, Galatasaray'ın üçüncü değişikliğinin Cavanda ile yapılması karşısında çıldırdı. Oyuna giremeyen sarı-kırmızılı futbolcu, eşofmanını yere fırlatarak sinirini gösterdi. Selçuk, yedek kulübesinde antrenör Ayhan Akman ile de tartıştı.