Galatasaray'ın kaptanı Selçuk İnan, doğum gününde basın mensuplarına açıklamalarda bulundu.

Florya Metin Oktay Tesisleri'nde soruları yanıtlayan Selçuk İnan, "Beklemediğimiz bir şekilde Sivasspor'a mağlup olduk. Antalyaspor maçıyla seri galibiyetlere başlamak ve taraftarımızla şampiyonluk havasına girmek istiyoruz. 5 aylık süreçle ilgili konuşmak istemiyorum. (Tudor'un oynatmadığı süreç) Birlikte olunca herkesin performansı yukarı gider. Dediğim gibi o 5 ay geçmişte kaldı." dedi.

Form durumunun artmasıyla ilgili konuşan Selçuk İnan, "Fatih Hoca ile birlikte uzun yıllardır beraberim, belki de çocukluğumdan beri beni tanıyor. Benden ne alacağını biliyor, ben de onu iyi tanıyorum. Çalışmalarıma devam ediyorum ve bunun neticesini alıyorum. Önemli olan takımın bir parçası olmak, böyle devam edecek." ifadelerini kullandı.

Selçuk İnan: Şampiyonluk havasına girmek istiyoruz

Yeni transfer Yuto Nagatomo'nun kısa süre takıma uyum sağlamasıyla ilgili görüşleri istenen Selçuk İnan, "Nagatomo kariyerini belli bir oyuncu. Çok iyi ve sıcak bir insan. O da işini kolaylaştırdı." şeklinde konuştu.

Fernando'nun sakatlığı, Badou Ndiaye'nin ayrılmasının ardından sarı-kırmızılı takımda iki ismin eksiliği ile ilgili konuşan Selçuk İnan, "Fernando, Ndiaye gibi oyuncuların eksikliklerini zaman zaman hissedebilirsiniz. Fatih Hocanın takımlarından kim oynarsa oynasın, olmayanı aratmadı. Onları arattığımız anlar oldu ama inşallah bundan sonra aratmayız. Kim hazırsa, hocamız onu oynatacaktır." görüşlerini dile getirdi.

Başkanlığa Dursun Özbek'in ardından Mustafa Cengiz'in geçmesi hakkında da görüşü sorulan Selçuk, "Galatasaray'da yedinci senem. 3-4 kez başkan değişikliğine şahit oldum. Profesyoneliz ama zaman zaman bundan etkilenebiliyoruz. İnsanlara alışmak kolay değil, alışmak, güvenmek, bunlar bir süreç. Camia için hayırlısı neyse o olsun." diyerek sözlerini noktaladı.